nedeľa 15. novembra 2015

Strúhané jablká s makom, kokosovým cukrom, škoricou a kokosovým olejom ( raw, vegan )



Ahojte! :) Dnes sa s vami musím podeliť aj o jeden super rýchly a super zdravý receptík. :) Je to strúhané jablko s makom, kokosovým cukrom, škoricou, kokosovým olejom a vlašskými orechmi.
Je to pokrm vhodný na raňajky, ak k jablkám pridáte za hrsť ovsených vločiek, alebo len tak ako zdravý dezert bez výčitiek. :)


Budeme potrebovať: 
  • jablká 
  • mletý mak zmiešaný s kokosovým cukrom ( aký cukor použijete je na vás )
  • škorica
  • kokosový olej
  • drvené vlašské orechy



Postup :


Jablká umyjeme a nastrúhame na tenké slíže alebo plátky. Niekto dáva šupku dole, ja ju na jablku ľúbim a tak ju tam nechávam. K jablkám pridáme mak, škoricu a kokosový olej - vďaka oleju bude zmes šťavnatá a bude mať ľahkú kokosovú arómu. Keď všetko spolu dôkladne premiešame, môžeme rovno servírovať, posypeme na záver orechmi a môžeme sa pustiť do jedenia. :)
Osobne tento dezert milujem,je rýchly, zdravý a veľmi chutný. Je raw a vegan.












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára